Our Products - Gamletegneserier

              Gamletegneserier.dk
Gå til indhold

Serie-boden
Flot og overskuelig side med salg af gamle tegneserier, man ellers næsten aldrig ser mere. Find evt. det blad du mangler til samlingen eller prøv at købe nogle for at mærke dem i hånden og mindes den gang for snart længe siden. Jeg har handlet med Lars Christensen et par gange og jeg må sige servicen er fin. Det bestilte leveres indpakket og i flot stand. Jeg kan absolut anbefale at handle i serie-boden.


Plakatsamling
Fantastisk hjemmeside med bla. filmplakater som er til salg til rimelige priser. Mange plakater netop fra tiden 1955 til 1970 som jeg beskriver i mit afsnit om gamle kl. 4 film.
Absolut venlig betjening

Tohan
Her en link til en fantastisk hjemmeside med billeder af samtlige tegneserier der er udkommet i stribeformat og meget andet. Siden er meget flot og der er en god forklaring om de forskellige serier. Hvis han har(ligger inde med) alle de flotte tegneserier, ja så er jeg altså lidt misundelig. For os der havde mange af dem engang, er det dejlig at klikke ind og se på bladene. Desuden er der en flot samlig af små legetøjsfigurer, indianere, cowboys, soldater, samleting fra Solgryn, Dandy tyggegummi, og meget mere. Ja, dem havde jeg også nogle af, da jeg var dreng. Men denne samling er enorm og indeholder mange dejlige minder. Klik endelig videre og nyd den helt igennem vidunderlige hjemmeside.


Boglade
Næsten inde i Bogense fra Middelfart siden, ligger der et hus og en garage med utrolig mange bøger i alle formater. Både gamle og nye til en billig penge. F.eks købte jeg Carsten Jensens: Vi de druknede - til 20 kr. i perfekt stand.
Også masser af pocket bøger: Texas, Bill og Ben, ja dem alle. Desuden mange tegneserier (dog ikke i stribeformat).
Der er virkelig noget at se på, det er næsten som i gamle dage i en bogmarskendiser.
Det er en pensionist der står for det, så han har ikke altid åben, men det er en flink mand og man kan bare ringe først, så åbner han butikken.
Hans navn og adresse:
Kaj Nielsen. Huggetvej 33. 5400 Bogense. Tlf: 64 81 17 65

Brugte-tegneserier
Virkelig fin og spændende side med salg af tegneserier af mange slags.

Tilbage til indhold