Søndag kl. 16 - gamletegneserier

Go to content

Main menu:

Søndag kl. 16

Indhold


Ringsted Kino


Turen gik i biografen næsten hver søndag kl. 16. Ind på 4 række nr. 16.  For det meste cowboy og indianerfilm, men også Tarzanfilm, sørøverfilm, ridderfilm og andre eventyrfilm.
Der var et utal af dejlige drengefilm som vi slugte dengang, men i dag virker de jo ikke specielt gode, faktisk tværtmod. Nu er det kun få af de film der kan fænge. Men der er da heldigvis nogle, der stadig er et gensyn værd.
Det var hyggeligt at sidde i biografmørket og drømme. Ved indgangen havde man købt lidt slik, f.eks. en salmiaklakridsstang rullet sammen i et mælkelåg(låg af plastik til glasflaskerne) kunne holde længe når man slikkede derpå.
Desværre fik filmen jo ende og så gik turen ud i lyset og hjem til hverdagen og måske lektier. Så glædede man sig allerede til næste søndag kl. 16. Indtil da legede man alene eller sammen med kammeraterne at man var i filmenes verden, helst som helten.
 
Nedenfor er der over 189 danske filmplakater.
En stor del af dem er taget fra plakatsamling.dk. Det er en hjemmeside med ufattelig mange pragtfulde plakater til salg.
Man bliver meget nostaltisk, når man er på besøg i hans butik og kikker på originale gamle plakater. Man kan få dem indrammet, så de gør sig flot i stuen eller på kontoret.
Desuden meget venlig betjening. Klik ind på plakatsamling.dk og se det store udvalg.
 Sådan ser plakaterne ud over vores sofa.Klik på en plakat for at se et større format.

Mange af de film der er i galeriet, kan man se på utube. Klik f.eks. ind på:

johnwaynemovie.com    -    westernontheweb.com   

Der kan man gense masser af dejlige film fra 1950.erne og 60,erne. Som sagt er der da stadig nogle der er et gensyn værd.


Denne hjemmesides Indholdfortegnelse

Back to content | Back to main menu